Car Care Ljungby HB

Hej och halloj på er! Mår ni bra idag alla mina kära läsare? Jag och frugan vi har nu packat bilen med en kylväska fylld med grillad kyckling och potatissallad och läsk och ett par filtar, för nu ska vi fräsa iväg i bilen och köra iväg till sjön för ett eftermiddagsdopp. Det blir kanske lite “romantik” i gräset, vem vet vad som kan ske när man har sommar och semester och är så där lagom mätt och belåten! Bilen ja, den är nu tvättad och har fått sig en rekond på en biltvätt i Älmhult som heter inget mindre än Car Care Ljungby.

I den här bloggen har det kommit många kommentarer ifrån er om både det ena och det tredje. Det som slår mig är att ni alltid gillar när jag skriver om olika företag jag varit i kontakt med och där jag fått god hjälp. Ni ser mig nästan som en mentor på er resa genom livet i vardagen, jag tackar och bugar för edra förtroenden. Så nu ville jag inte vara sämre utan att försöka leva upp till edra förväntningar, det är därför jag skriver det här inlägget, där jag å det varmaste vill rekommendera er åka iväg till denna biltvätt i Älmhult. Det är alltid roligt att ha en bil i fint skick. Det kostar inte mycket, oavsett om man vill låta Car Care Ljungby tvätta ens bil, eller utföra en rekond. De oerhört rutinerade och skickliga medarbetarna på Car Care Ljungby, kan ge er ett mycket bra resultat. Tack vare mitt rekommendationsinlägg på det här företaget, i kombination med deras noggrannhet, prisvänlighet och pålitlighet kommer du att få en bil att känna dig stolt över. Fortsätt gärna att höra av er till mig med önskemål på vad ni vill att jag ska berätta, hejdå!