Ett gym bara för kvinnor

Letar du efter ett gym som bara är för kvinnor? Då har jag lite information till dig i det här inlägget. Jag är en kvinna i mina bästa år som bor i Helsingborg och för en månad sedan bestämde jag mig för att jag skulle börja träna. För mycket stillasittande och för många bullar och kakor hade gjort mig lite otymplig. Jag gick därför in på nätet för att hitta ett gym i min stad som erbjöd träning för kvinnor. Det var inte så enkelt som jag trodde, det visade sig att det bara finns ett gym i Helsingborg som är helt enkelt enbart för kvinnor. Men det var ju väl det, för jag vill känna mig helt trygg och helst inte träffa på det motsatta könet när man är lite otymplig. Jag känner mig tryggast bland andra kvinnor och det är just det jag har hittat på detta gym, en trygg miljö där alla verkar acceptera varandra för den man är.

Nu tränar jag både styrka och kondition och jag har redan gått ner 2 kilo i vikt och fått mycket bättre kondition. Jag blir inspirerad av alla dessa fantastiska kvinnor som tränar som aldrig ger upp trots svårigheter. Jag rekommenderar starkt detta ställe till alla kvinnor som vill ha en bra plats där man fokuserar på träning och inte på att flörta.

Det finns även ett café så man kan ta en kaffe med någon av de andra tjejerna före eller efter träningen, vilket jag tycker är mysigt. Jag har träffat massor av nya människor och det känns som om vi har blivit som en liten familj. Jag är jättenöjd med mitt val av träningsställe och rekommenderar det till alla kvinnor som vill komma igång med sin träning. Vi kanske ses där, det hoppas jag, tack för mig för nu, kram!